Norskproduserte løsninger i glass
Vi på Modum er stolte av å markedsføre oss som glassbedriften som ikke løser utfordringer ved kortsiktige tiltak.

Ca. 85% av alt forbrukt planglass importeres fra "lavkostlland". Mange velger denne løsningen i mangel av tro på egen evne til å produsere effektivt nok for å kunne konkurrere. 
Vi tror på oss selv. Derfor løser vi alle oppdrag i egen produksjon - vi importerer ikke. Dette får vi til ved å være nøkterne og nøyaktige, og ved aldri å tro at vi ikke kan forbedre oss ytterligere.

Ved å handle på Modum skal du som kunde oppleve løsningsorienterte mennesker, og produkter med god kvalitet og riktig pris.


 
Aker med kunstgave til Skiforeningen.
15. mars 2018
Aker gir Skiforeningen flere store kunstinstallasjoner i gave i forbindelse med industriselskapets 175-årsjubileum.
Vi vil takke Aker ved konsernsjef Øyvind Eriksen og prosjektleder Stine Lise Hattestad Bratsberg for oppdraget med å produsere glassbilder til den store gaven.
I godt samarbeid med arkitekt Tom Wike (ØKAW arkitekter) og Helge Hovland (Studio Technika) fikk vi det til.

Vi er stolte av å ha fått lov å arbeide med Fotograf Tom Sandbergs fantastiske bilder, og håper mange kan glede seg over det i fremtiden.

Bildene er printet på 8,65 m2 store glass i 20mm tykkelse. Hvert av de 8 glassene veier 450kg.Gaven ble overrakt av konsernsjef Øyvind Eriksen, og Marit Bjørgen fikk æren av å klippe snoren.Etter åpning viste Stine Lise Hattestad Bratsberg frem utstillingen til inviterte gjester.Gaven danner en flott "allè" opp til Skimuseets inngang.