ÅRETS BYGG 2013
Utskriftsvennlig format
11. oktober 2013
Tett, og forpliktende samarbeid mellom arkitekt, industriprodusent og fasadeentreprenør har gitt resultater. Før påske ble D36 - Greenhouse kåret til årets bygg i Norge.
Fasaden på D36 har gitt dette leilighetsbygget stor oppmerksomhet i presse, og blant publikum. I så måte gjorde byggherren Infill et klokt valg da de ba Element arkitekter as om å skape noe ekstraordinært. Modum Glassindustri AS og UPPE ltd har fungert som nære sparringspartnere for Element i denne prosessen. Resultatet er et meget priseffektivt fasadesystem som inviterer til individuelle løsninger og uttrykk. I tilfellet D36 har man benyttet klart glass med kjeramisk print. Glassplatene bindes sammen i et regulært knutesystem, hvor et varierende antall glassplater ligger på hverandre i knutene. Med sine fargestikk, varierende refleksjon og relieffer fanger fasaden oppmerksomhet på en behagelig måte fra første mulighet.
 
Vi gratulerer Oslo med et flott tilskudd i bybildet, og alle involverte med prisen for årets bygg.

Teamet på Modum Glassindustri AS

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Modum Glassindustri AS er en av få bedrifter i verden som besitter kompetanse på kjeramisk print. Vi kan bistå hele prosessen med å skape dekor og utsmykning på glass; enten det gjelder fasader, vegger, interiørprodukter eller kunst.